вторник , 11 август 2020
Автопаркът на ОП “ ЧПОИ “ се попълни с  нов, мултифукционален багер

Автопаркът на ОП “ ЧПОИ “ се попълни с  нов, мултифукционален багер

Пещера. Автопаркът на ОП “ ЧПОИ “ се попълни с  нов, комбиниран, мултифукционален багер. Машината е с пълна тригодишна гаранция. Новият Hidromekмодел HMK102S, 107к.с.  е добра инвестиция. Според спецификацията здравата конструкция и компоненти спестяват разходи по поддръжка и забавяне на работния процес, многофункционалното прикачно оборудване осигурява по-голямо приложение на машината, а високата мощност и производителност гарантират бърза и качествена товаро-разтоварна и изкопна дейност.

Сред предимствата на багера са система за по-нисък разход на гориво, нисък шум, хидравлична спирачна система, която се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление. Многофункционалната машина е с огромен набор от прикачно оборудване с най-различни приложения. Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен.

За да се убеди в преимуществата на багера Кметът на Община Пещера лично провери работните параметри на возилото. „Желанието ми е да се надгражда техническата обезпеченост на предприятието за да се постига оптимален работен процес, което е част от приоритетите ми за работа през мандат 2019-2023″, каза Йордан Младенов и пожела безаварийна работа.